Különleges Skodák debütálnak Genfben

Ünnepel a Skoda Genfben: speciális kiadásokat mutatnak be

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Skoda bejelentette: egy speciális "Edition" változatot hoznak el a 85. Genfi Autószalonra a Fabia, Octavia, Superb és Yeti modellekből.


Idén év végén ünnepel fennállásának 120., valamint az első autó legyártásának 110. évfordulóját a cseh autógyár. Ezen kettős alkalomból a VW tulajdonban lévő cég különleges, "Edition" névre keresztelt modelleket mutat be a jövő hónapban megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon. Egyelőre mindössze két kép látható az új szériákból, ezeket mutatjuk most, márciusban pedig minden bizonnyal végig fogjuk tudni nyálazni az összes, a Citigo, a Roomster és a Rapid kivételével a teljes palettát érintő különkiadást.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 21:09
    Permalink

    Ez most valami vicc? Ez tényleg hír? Megírjam hogy mi mindent adnak a prémiummárkák közel akciósan alapáron vagy tetemes kedvezménnyel?

    “Edition”? Mégis milyen edisön a drága? Mert annyira nem különleges hogy nevet is kapjon, mint mondjuk a Laurin and Klement?

Vélemény, hozzászólás?