Indul a motorosszezon, most érdemes motort váltani!

Vennél vagy eladnál? Motorral is a Használtautóval tedd!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most, a motorosszezon kezdetén érdemes motort eladni és venni is! Még nyerni is lehet vele.

A Használtautó.hu rendszerében az autóknál megszokott rendszerű, de a kétkerekűekre specializált keresővel lehet böngészni a használt motorkerékpárok között is, több mint tízezer példányból lehet válogatni A Használtautó.hu rendszerében az autóknál megszokott rendszerű, de a kétkerekűekre specializált keresővel lehet böngészni a használt motorkerékpárok között is, több mint tízezer példányból lehet válogatni
Már szinte nyár van, azaz indul motorosszezon. Aki motorozik, annak most érdemes váltania, hiszen nyilván azért cserélné le régi motorját, hogy az idei szezont már az újjal élvezhesse ki. Aki pedig nem motorozik (már), annak nyilván most érdemes leginkább meghirdetnie motorját, hiszen az előbbi logika mentén ilyenkor a legnagyobb a motorok iránti kereslet.
Hirdetés

A Használtautó.hu rendszerében is lehet keresni és szép számmal találni - motorral hajtott - kétkerekűeket. A személyautók után e kategória rendelkezik a legtöbb - cikkünk írásakor több mint tízezer - hirdetéssel. A keresés e kategóriában is egyszerű, a Használtautó.hu rendszerétől megszokottan minden főbb paraméter és ismertebb felszerelés, sőt a bővített keresésnél gyakorlatilag minden létező paraméter, illetve extra alapján, vagy annak kizárásával lehet válogatni a motorok között is, így aztán nem is meglepő, hogy a tavaszi időszakban a naponta érkező átlagosan 250 000 látogató összesen mintegy hatmillió motorkeresést indít.
Kereslet és kínálat is van tehát, s hogy most még inkább megérje hirdetést feladni, azt két fogással is ösztönzi a Használtautó.hu csapata. A már megszokott egy ingyenes hirdetés mellett idén tavasztól eltérő kategóriában egyszerre két jármű (tehát egy autó mellett egy motor) is hirdethető, a május 15-ig hirdetést feladók között pedig 10 darab 1500 forint értékű címlapi kiemelést sorsolnak ki - legnagyobb eséllyel és leggyorsabban ugyanis annak segítségével lehet eladni a hirdetett járművet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?