Íme, a Q7 kistestvére, az Audi Q6

Virtuáltuning: ilyen lehetne az Audi Q6

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ellenfél a BMW X6-osnak és a Mercedes új GLE kupéjának. Theophilus Chin megrajzolta az Audi Q6-ost.


Az Audi terepjárós stílusjegyekkel felruházott ma trendi öszvérei hamarosan piacra kerülnek. A már gyakorlatilag megszokottnak számító Q3, Q5 és Q7 sorba hamarosan újabb modellek érkeznek. A BMW az X6-tal stílust teremtett, azóta kijött az X4 és biztos lesz X2 is, a Mercedes meg megcsinálta már a GLE Coupét, a saját X6-osát. Az Audi kicsit le van maradva, de az olaszokkal szembeni névvitája kapcsán megírtuk már, hogy a csőben van már a Q2 és a Q4 is. Utóbbi neveket a Fiat-Chrysler konszern birtokolja, de eddig nem volt még szó a Q6-ról, ami a Q7-es lejtős tetejű változata lenne.
Hirdetés


Ezt a hiányt pótolta némi fantáziával a virtuáltuner Theophilus Chin, megrajzolta a Q6-ost. A képeken látható autóhoz a nemrég bemutatott második generációs Q7-est vette alapul Chin mester, ahogy majd a gyáriak is minden bizonnyal. Ahhoz képest nagyobb a hűtőmaszk, változtak a lámpák és hangsúlyosabb a lökhárítóbetét. A kocsi fara a lejtős tetővel emlékeztet az A7-esre. Hivatalos információ nincs még róla, de az Audi vezére korábban úgy nyilatkozott, el tudnának képzelni egy modellt a Q5 és a Q7 közé. Nagyon meglepődnék, ha nem csinálnák meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?