Új flottát kap az ukrán rendőrség, tarol a Mitsubishi

651 darab Outlander PHEV-t rendelt az ukrán rendőrség

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ügyesen lobbizhatott Ukrajnában a Mitsubishi, hogy plug-in hibrid Outlander PHEV modellekre váltják a mostani UAZ-okat és Ladákat.

Nálunk listaáron 12 790 000 forinttól árulják a Mitsubishi hálózatról is tölthető, plug-in hibrid Outlander PHEV változatát. Ebből rendelt 651 darabot az ukrán rendőrség. Kétségtelenül korszerű, tagadhatatlanul vannak előnyei a járőrautó szerepkörben, mégsem tudjuk, miért döntöttek e modell mellett az ukrán rendvédelmi szakemberek.
Hirdetés
Arra persze alkalmas a nemrégiben megújult Outlander PHEV, hogy kifejezze Ukrajna elkötelezettségét a környezetvédelem iránt, bár szerintünk azért a BMW 225xe Active Tourert is kipróbálhatták volna, mint menő hibrid összkerekest. Ugyan ez utóbbi nálunk listaáron olcsóbb a Mitsubishinél, kérdés, milyen áron kapták meg az Outlandereket Ukrajnában. Mindenesetre az ukrán belügyminiszter egy szmájlival kiegészített utalást is tett a Twitteren, hogy e megrendelés biztosan hordoz akkora reklámértéket a Mitsubishinek, ami megér nekik egy 652. autót is...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 03:36
    Permalink

    Bizti a világbank finanszírozta az ügyletet… és valakik nagyon jól jártak az ügyleten, de nem a kisemberek…lesz mit vissza fizetnie a szerencsétlen ukrán szegény bérből és fizetésből élők (már ha van munkahelye) adójából…bár először vissza kell adni Hruscsov által elvett területeket az oroszoknak….no és nekünk kárpátalját…

  • 2017.10.28. at 03:36
    Permalink

    A Priusokat a japánoktól azért kapták, mert eladták nekik a szén-dioxid kvótájuk egy részét. A japánoknak ez elég jó üzlet volt, az ukránoknak kevésbé.
    Mindenesetre megnézném, hány fut még abból a 2200 autóból… 🙂

  • 2017.10.28. at 03:36
    Permalink

    [i]Arra persze alkalmas a nemrégiben megújult Outlander PHEV, hogy kifejezze Ukrajna elkötelezettségét a környezetvédelem iránt[/i]

    Ukrajna és a környezetvédelem? Ez valami irónia faktor akart lenni, ugye?
    Nem tudnék mondani még egy európai országot, ahol olyan magasról tennének a környezetvédelemre, mint Ukrajnában. Nem pár száz hibrid rendőrautóval kéne a környezetet védeni, hanem megakadályozni olyan vegyi katasztrófákat, mint múlt hónapban a lembergi elolthatatlan szemétégető esete, de a 40 éves technológiákat használó festékgyárakból az aceton beleengedése sem használ a folyóknak. És azt se felejtsük el, hogy az EU tagállamai közös büdzséből építik a csernobili atomerőművük új szarkofágját Euró százmilliárdokért.

  • 2017.10.28. at 03:36
    Permalink

    (+ úgy tudtam 2200 db Toyota Prius-t is kaptak az ukránok több évvel ezelőtt.)

    Örülök, hogy ilyen fejlettek és környezetbarátak, de annak jobban örülnék ha jobb atomerőművet tudnának építeni, a régieket meg vagy végleg leállítanák, vagy felújítanák. Kicsit hasznosabb lenne Európának. 🙂

  • 2017.10.28. at 03:36
    Permalink

    Ukrajnába hogy szétlőjjék minek, akkor inkább a BMW azt lőhetik, a kis 3 hengeres turboja annak úgysem lesz szervizdíjban, alkatrészben költségkímélő a Mitsuval ellentétben.

Vélemény, hozzászólás?