A Google ingyen bevisz a Pagani bemutatótermébe

A Google térképének extrájaként körbejárhatjuk a Pagani modenai szalonját is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

872 km táv és 8 óra 3 perc autózás az előnye annak aki Budapestről nem autóval indul a Pagani szalonba, hanem a Google által virtuálisan.


A Google már két esetben is kedveskedett az autórajongóknak. A Lamborghini gyári múzeumát és a Honda szentélyét is be lehet járni a Google Street View szolgáltatásán keresztül. A virtuális autós túrák kínálata, most a Pagani modenai bemutatótermével gazdagodott.
Hirdetés
Semmi feltűnő nincs a környéken, a növényektől alig látni a nagy ablakos épületbe. De ez nem gond, mert a térkép rögtön bevisz a szalon kellős közepére. Kissé eklektikus enteriőr fogad. Hangulatra, mint a kilencvenes évek szalonjai, a maiakkal szemben viszont minden rendesen ki van világítva. Sőt, a képeket úgy rakták össze, hogy a nézetet váltva még be is nézhetünk a Huayra és a Zonda Cinque Roadster utasterébe is. Ugye benéznének? Ide kattintsanak! És ráadásként nem fog elhangzani az a kellemetlen beszélgetés sem, hogy: Jó napot, miben segíthetek? Áhh, köszönöm, csak nézelődök.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?