Corsás naptár az Opeltől – Karl Lagerfeld cicája modellkedett

A hét vicce: cica pózol az új Opel Corsán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy akkora név, mint Karl Lagerfeld csinálhatna bármit, annak lenne sajtóvisszhangja. A német születésű divattervező macskájával Opelozott.


Choupette, Lagerfeld burmai macskája már eddig is médiaszemélyiségnek számított, az Opel pedig már korábban is reklámozta egy nyávogós állattal a Corsát. Még az első generáció idején, jó 30 éve a Tom és Jerry mese Tomja kergette a Corsát hajtó Jerryt. A tavalyi naptár sztárja Bryan Adams volt, idén viszont Lagerfeldet kérték fel az Opel a 2015-ös Corsa celebkalendáriumának elkészítéséhez. Az öreg mester nem maga szerepel a képeken, viszont ő fotózta és komponálta őket. Tina Müller az Opel marketingese elmondta, hogy a naptár koncepciója nem változott, csak némileg új megközelítésből mentek neki a feladatnak. A hagyományos - szupermodell az autón fetreng - elrendezés is megmaradt, csak világsztárok, vagy csinos modellek helyett ezúttal egy különleges, vagy legalábbis különleges bánásmódban részesülő macska pózol.
Hirdetés


Choupette Lagerfeld egy nagyon szép burmai cica - már annak, aki szereti a macskákat. A bohém életmódjáról elhíresült különc Lagerfeld tavaly például kijelentette, ha lenne rá törvényes mód, házasságot kötne háziállatával, úgy szereti. Choupette megkap mindent, amiről egy macska álmodhat, két szolgáló lesi óhaját, illetve azt, hogy éppen mit nyávog. A híres tulaj macskája is celebstátuszba emelkedett, már több, mint 40 ezer követője van a Twitteren. A kis bolhabusz jól tűrte a fotózást, mindegy volt neki, hogy a kormány mögött, vagy az autó tetején kellett pózolnia. Úgy elfáradt, hogy 12 órát is aludt a nagy munka után. Lagerfled macskás és corsás képeit jövő év elején zárt körben mutatja meg először az Opel, mielőtt kiadnák a naptárat. A mostani képek csak a készítés közbeni werkfotók, de épp elég érdekesek ahhoz, hogy már várjuk a Corsa cicás képeit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?