Rutinosan focizik a Hyundai

A Hyundai most Kakát és Casillast igazolta le

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Negyedik focivébéjére készül a Hyundai, a koreaiak 2014-es két arca egyformán rutinos klasszis, Casillas és Kaká.


A Hyundai/Kia együttműködése a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel (FIFA) az 1999-es megállapodást követően nem meglepő mód igazából 2002-ben kezdődött, amikor is a - játékvezetői csalások miatt botrányos - focivébét Japán és Korea rendezte. A szponzoráció azóta is tart, s a 2006-os németországi, valamint a 2010-es dél-afrikai világbajnokság után az idén nyári brazíliai tornának is a feltörekvő koreai óriás az autós támogatója.
Hirdetés

A világ egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye június 12-én startol a házigazdák és a horvátok meccsével Sao Paulóban, hogy a finálét aztán július 13-án Rio de Janeiróban, a Maracanában játsszák majd. A Hyundai aktuális reklámarcai a spanyol válogatott és a Real Madrid ikonikus kapusa, Iker Casillas, illetve a jelenleg a Milanban futballozó középpályás, a brazil Kaká. Casillas májusban lesz 33, Kaká áprilisban tölti be a 32-t - rutinos világklasszisok, élő legendák. Ergo a választás üzenete az lehet, hogy a Hyundai már bolygószerte ismert és elismert, minőségi topmárka, ami voltaképp így is van.
Különben, hogy a fiatalokról se feledkezzen meg, harmadikként Oscart is leigazolta a Hyundai, a Chelsea 22 esztendős brazil játékmestere a nem szerény piacot jelentő Brazíliában képviseli a márkát a vébé alatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?