Idén is rekorddöntésre készül az AMTS

Autó, Motor és Tuning Show - 10 évesen 10 rendezvénnyel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most pihentető hosszú hétvége vár ránk, azt követően pedig a minden eddiginél nagyobb, minden eddiginél több élményt ígérő Autó, Motor és Tuning Show, a Hugexpo területén.


2006-ban Szegeden rendezte meg az Autó, Motor és Tuning Show csapata a mostani kiállítás ősének számító Carstyling & TOP Tuning Show-t. A még 4000 m2 fedett és 10 ezer m2 kültéri kiállítóterületen megvalósított első rendezvény is 20 ezer látogatót vonzott, ami kimagasló debütálási sikernek számított. 2008-ban már a budapesti Hungexpo területén nyitotta kapuit a Carstyling.hu Tuning Show, amire már 40 ezer látogató volt kíváncsi. Tavaly már a Hungexpo 7 pavilonjában, 60 ezer m2 fedett és további 40 ezer m2 kültéri kiállítóterületen valósult meg a tíz tematikát kínáló Auto, Motor és Tuning Show, melyre összesen 53 ezer ember látogatott ki. Idén is rekorddöntés várható az AMTS-től.
Míg tavaly Európában elsőként épült át egy hatodik generációs Mustang, idén "csak" egy BMW Z4 fog átalakulni a kezdetektől fogva legjelentősebb résznek számító Carstyling.hu Tuning Show-n. Különlegesség, hogy a teljesen legális átalakításokkal a kiállítás három napja alatt újjászülető roadstert ki is sorsolják az AMTS (teljes árú vagy családi jegyet vásárló és regisztráló) látogatói között (az autóról részletesebben hamarosan írunk).
Hirdetés

Idén már összesen nyolc pavilont tölt meg a hatalmas külterület mellett az AMTS. A Tuning Show mellett a mind több kiállítóval jelentkező Budapest Motor Fesztivállal, továbbá az EMAT, azaz Épített Motorok és Autók Találkozója szekcióval, ahol mind motoros, mind autós vonalon a lehető legextrémebb kreálmányokat várhatjuk. A Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás autókból, de még helikopterekből is mutat majd olyat, ami hazánk fiainak köszönhető - annyit elárulhatunk, hogy lesz érdekesség bőven. Meg persze élmény is, például a Hungarian Stunt Riding Championship évkezdő versennyel vagy a Gymkhana Országos Bajnoksággal. De ott lesz a veteránjárműveket felvonultató Classic Auto & Motor Show, aminek különlegessége, hogy átépített klasszikus autókat is felvonultat. Mivel az elmúlt években hazánk legjelentősebb autókiállítása lett az AMTS, az új autók sem hiányoznak. Továbbá idei új tematika a Kabrió Kiállítás, mely nevének megfelelően csakis fedél nélküli modelleket fog felsorakoztatni.

Egyértelmű, hogy a teljes kínálat végigjárásához egy nap is kevésnek tűnik, ezért a március 18-20. között már reggel 9-től látogatható AMTS-re érdemes lesz minél korábban kiérkezni. Jegyeket elővételben is lehet vásárolni (a bejutás megkönnyítésére), de jó hír, hogy az alábbi kérdésre választ adók nyerhetnek is belépőt tőlünk, azaz kiadónktól, a Használtautó Kft-től. Annyit már most elárulhatunk, hogy "mi" is kint leszünk, standunkon pedig a tavaly épült Mustang is megtekinthető lesz. [urlap]
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?