Már bérelt helye van a következő Audi Q modellnek

Az Audi egy sokat sejtető fotóval promózza legújabb Q modelljét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csalódni fog, aki arra várt, hogy most megnézheti a Q2-est. Egyelőre még csak egy üres parkolóhelyet láthatunk, ami neki van lefoglalva.


Az Audi semmit nem bíz a véletlenre, így a hivatalos Facebbok oldalát lájkolók hadát is szápen hangolja legnagyobb tavaszi újdonsága, a Q2 érkezésére. Már tavaly mutattunk róla kémfotót, és mint megírtuk, a névadása sem ment egyszerűen. A Q2 név ugyanis az olaszoké volt, a Fiat konszern korábban Alfa Romeókon használta. Aztán az Audi csak elérte, hogy megkaphassa a használati jogokat. A Q2-es így várhatóan ezen a néven jöhet, a VW konszern MQB platformjára épül, és kisebb lesz az Audi jelenlegi legapróbb szabadidő-autójánál, a kompakt méretű Q3-asnál is.
Hirdetés
A márciusi bemutató előtt már várhatóak szivárogtatott gyári képek, persze a hivatalos bemutató csak a Genfi Autószalonon lesz. Hamarosan több információnk lesz róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 08:28
    Permalink

    “jövőbe mutató megoldásaival”
    Azért azok szoktak lenni az Audinál.
    A formáról meg mindenki azt szajkózza, milyen unalmas, stb, pedig szerintem – és még sokak szerint – a jelenlegi A6 egy gyönyörű autó.

  • 2017.10.28. at 08:28
    Permalink

    Már alig várjuk…biztos elkápráztat majd elképesztő formai újításaival, jövőbe mutató megoldásaival, extravaganciájával:) Azt szeretem az Audiban, hogy egyszerűen még megtippelni sem lehet, milyen lesz az új modell. Az új A6 is csak jött és sokkolt – kész vagyok:) Ez a fajta kiszámíthatatlanság magával ragadó.:)

    Én egy Escalade-del állnék be az üres helyre, és röhögnék egy jót – “Mik ezek a matchboxok?”:)

Vélemény, hozzászólás?