Kellemes probléma: várni kell a Ferrari 488 GTB-re

Az ausztrál vásárlóknak akár négy évet is várniuk kell a Ferrari 488 GTB-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ausztráliában akkora keletje van a legújabb Ferrarinak, hogy kis túlzással előre eladták az összeset. Egyben brutális a 488-as várólistája.


A Genfi Autószalonon mutatkozott be a 670 lóerős Ferrari 488 GTB, a 458 Italia utódja. Azóta kijött belőle a roadster is, a 488 Spider, ami a valaha gyártott legerősebb nyitott Ferrari. A sorozattal kapcsolatos legfrissebb hír, hogy Ausztráliában akkora rá a kereslet, hogy az ügyféligényeket négyévnyi várólistára tudták csak felvenni. Örülünk, hogy Ausztráliában ennyire jól megy a szekér, közben a világ túlfele meg éhen hal... A 488 GTB körüli mizéria egy igazi elsővilágbeli jóléti probléma.
Hirdetés


Sikere önmagán is túlmutat, valószínűleg az is benne van, hogy jó 50 ezer ausztrál dollárral olcsóbb, mint elődje. A Ferrari beavatta az ausztrál szaklapokat a roham részleteibe is: a hivatalos helyi bemutató után alig egy hét alatt már száz feletti megrendelés érkezett, azóta meg 430-nál is több. A legpikánsabb ebben az, hogy így a földrésznyi országnak szánt 488 GTB kontingens el is fogyott, tehát ha valakinek kéne még, az mehet érte külföldre. A nemsokára megérkező, drágább 488 Spider is hasonló sikerre számíthat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 14:33
    Permalink

    Jut eszembe, ha Ausztráliában ekkora a jólét, terjeszteni kellene a népvándorlásban résztvevő országok felé, hogy arra induljanak, ne európát akarják elárasztani, lerombolni.Ott még munka is lehet az alul iskolázottaknak.Felrázná az auszikat egy kis terror támadás ect…, Ja, hogy oda nem egyszerű el/be jutni?
    Ide miért???Jó tudom ez nem ide való, csak eszembe jutott :-DDD

Vélemény, hozzászólás?