Az Opel sosem kop el, az eső sosem mos el

Az Opel jobb időt rendelt szombatra, irány a Hungaroring

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jön-jön-jön, Opel Családi Nap ingyen, szuper programokkal, döbbenet Monza-tanulmánnyal és Tankcsapda-koncerttel negyedszer a Hungaroringen.


Május 17-én szombaton ismét Opel Családi Nap lesz a Hungaroringen, immár negyedszer, újra ingyenesen, megint Tankcsapda-koncerttel a 13-as kanyarban. Ahogy ebben a cikkben is írtuk, az Opel Magyarország elképesztő programkavalkáddal vár kicsiket és nagyokat, a rendezvény, a Legendák Találkozásának sztárja pedig az a Monza tanulmány lesz, amiből "hús-vér" autó ugyan nem várható, de előrevetíti, méghozzá nem is akárhogyan az idehaza évek óta legnépszerűbb márka dizájnirányzatát. Érdemes megnézni mindenkinek, az autók, az autózás iránt kevésbé fogékonyaknak is, lélegzetelállító koncepció, egy műtárgy, egy szobor, a jövő tükre.


Hirdetés

Nekünk csütörtökön nem volt szerencsénk az időjárással, azonban szombatra az opelesek jobb időt rendeltek, s ha nem is lesz meleg és napsütés, a programok nagy része fedett "pályán", a bokszokban is jó mókának ígérkezik. A Hungaroring aszfaltján meg az Astra OPC-k és az Insignia OPC-k az esetleges esős, vizes körülmények közt is valószínűleg felejthetetlen élményt adnak azoknak, akik taxizást nyernek - az instruktorok értő kezei közt nagyot lép a 280 lóerős Astra és a még izmosabb, 325 lovas és összkerékhajtású Insignia OPC.

Pár kör erejéig mi meg is hajthattuk az Opel sportkocsijait (az OPC-ken kívül a már szentgotthárdi 200 lóerős GTC alkotta az impozáns különítményt), s ha a konvojt felvezető instruktorok érthetően vissza is fogták a tempót, így sem okoztak csalódást a villámos erőgépek.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy - a belépés feltételeként - több mint 32 ezren regisztráltak a legendak.com[/url] oldalon, és nem kevesen rendre az utolsó pillanatokban teszik ezt meg, szóval egész biztos, hogy idén is tele lesz a Hungaroring. Az Opel felvonultatja teljes újautós modellpalettáját, nem hagyja ki az eseményt az Opel Dakar Team Szalay Balázzsal és Bunkoczi Lászlóval, főprogramként pedig a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületével közösen szervezett, tavaly már nagy sikert aratott gyorsulási versenyek következnek.

Közszolgálati parkban szirénázó rendőrautóba lehet majd ülni, de tűzoltásra, biztonságiöv-szimulátor tesztelésére is lesz alkalom. Meg kerékpáros KRESZ-pályán vizsgát tenni, "részegen" gokartot vezetni, tűzoltóautóval a Hungaroring fölé emelkedni.... A családi színpadon a nap folyamán rengeteg fellépő szórakoztatja a közönséget, így az Eszményi-Heilig páros, a Bojtorján, az Animal Cannibals, a Quantum XXL táncshow, Flour Tomi, az Irigy Hónaljmirigy, például. A Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabad Tér Színház jóvoltából színházi produkció is lesz.

Újdonságként a Segítő Vásárlás program hívja fel a közvélemény figyelmét a fogyatékkal élő emberek közreműködésével készített kiváló magyar termékekre és szolgáltatásokra. Már több mint 50 cég, illetve szervezet nyerte el és használja a Segítő Vásárlás védjegyet országszerte. A cégek közül sokan bemutatkoznak a rendezvényen, akik Opel logóval ellátott egyedi termékekkel is készülnek az alkalomra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?