Patetikus videón a Nürburgring

Az új tulajdonos kisfilmmel építi a Zöld Pokolnak becézett pályáról kialakult legendát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új tulajdonos, az autóipari beszállító Capricorn a ring hivatalos csatornáján tette közzé ezt a szép kisfilmet. A csődtől megmentett legendás versenypálya jövője szempontjából biztató a mosatni helyzet.


Az új tulajdonos bár csak a jövő év elején veszi kezelésbe a komplexumot, szándékait már világossá tette. A Nürburgring eladásával egy pénzügyileg is szebb korszak jöhet a pálya életében. A gazdasági részt az új tulaj intézi, egy minden eddiginél nagyobb fejlesztőközpont telepítése a cél. A Capricorn munkatársainak nagy része már most is a pályán zajló futóműhangolásban segédkezik.
Hirdetés


Ezen a szépen fényképezett kisfilmen madártávlatból és fedélzeti kamerás képről is megnézhetünk pár szép ívet. Mint elmondták a fejlesztőközpont létrehozása a pálya ilyen fajta "kiárulása" elengedhetetlen, hogy megmaradhasson közben sporthelyszínként is. Tudják ezt a rendszeresen ide utazó, autójukat a bárki számára nyílt pályanapokon meghajtó rajongók is. Nekik is jó hír, hogy az új tulaj hajlandó a bevételi szempontból talán kevéssé fontos Touristenfahrten napokat megtartani, 4 kör idén is "csak" 100 euró a Nordschleifén.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?