Rajzolj Volkswagent!

Fiatal formatervezőket szólít meg a Volkswagen dizájnversenye

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Formatervezést tanulsz? A Volkswagen felhívása neked szól! Egy számítógépes játékhoz lehet most tanulmányt rajzolni.


Augusztus 15-ig még van idő, de jobb már most felkötni a gatyát, mert feltételezhetően óriási lesz az érdeklődés. A Volkswagen felröptette a sült galambot a design szakos egyetemi hallgatóknak. Pályázatuk nyereménye egy gyakornoki hely. Hogy mit kell ezért tenni a nyári szünetben? Egy egész koncepciót összedobni ahhoz a videojátékhoz, amiben a megrajzolt autó szerepelne.
Hirdetés
Összetett feladat, de lehetőség van csak egy terület részletes kidolgozására, mint az autó külseje, vagy beltere, a felhasználói felület, a grafika, vagy a szín és a kivitel. A lényeg, hogy minden jelentkező pályázatának tükröznie kell, hogy milyen irányvonalat képzel a VW jövőautóinak. Három szerencsés helyet kaphat így Klaus Bischoff formatervező csapatában és egy fél éves gyakornoki programban vehet részt Wolfsburgban. Hogyan lehet jelentkezni? Ezen a weboldalon[/url] minden részletesen megismerhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?