Szent ürülék! – utasreakciók a Tesla Model S P85D gyorsulásáról

Így gyorsul a 700 lóerős Tesla Model S P85D: káromkodnak az utasok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismerik ezt az angol "kifejezést"? A legerősebb Tesla több utasából is kitör az indulatszó. Videón a fejleszakító gyorsulás és a reakciók.


Környezetbarát villanyautó, mi? A Tesla a Model S-sel megmutatta, hogy nem kell egy villanyautónak szedáltnak, sem unalmasnak lennie. Na de a kétmotoros változat, amiről írtunk már korábban, az sokkal többet tud, mint ami elvárható lenne.
Hogy mennyire bika a 700 lóerőnyi teljesítmény és az összkerékhajtás együtt, azt jól mutatja, hogy még a BMW M4-est is legyorsulta, itt a videó róla. Az alábbi két felvételen meg utasreakciókat látunk. Idős, fiatal, szemüveges, szakállas - mindenkinek leesik az álla, többen megeresztenek egy-két cifrább káromkodást is. Ha a főnök is tud angolul és nincs fent a fejhallgató, akkor ezek bizony nem munkahely-kompatibilisek.
Hirdetés



Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 21:59
    Permalink

    Most komolyan, ez a cím klassz? Különösen egy olyan ember tollából Hollósy úr, aki csúnya beszédért moderál hozzászólásokat? Felköpött, majd aláállt? Mondjuk joga van hozzá. Ennyire tellett a tudományból? Nem sok. 😀

Vélemény, hozzászólás?