Furia, dögös sportkocsi Alfa módra

Ilyen is lehetne az Alfa legújabb sportkocsija

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha szereted a gyönyörű sportkocsikat, ezt muszáj megnézned! Egy külsős dizájner újraélesztette a Furia nevet. Kár, hogy semmi köze a márkához, pedig igazán alkalmazhatnák.

Lehet, hogy ezek után alkalmazni is fogják Paul Breshkét, sokat tanulhatnának tőle dizájnkérdésekben. Szabadidejében látványterveket készít, de nem simán Photoshoppal, saját tervei alapján 3D-s modelleket hoz össze. Most az Alfa Romeo volt a múzsa, a végeredmény pedig a Furia tanulmányautó. Itt minden csak a kinézet, a technika most nem számít, amit viszont látunk, az egyenesen gyönyörű. Kevés részletet használt fel a jelenlegi Alfákból, igaz, az ötlet az volt, hogy az eredeti Furia versenyautó 21. századi változatát hozza össze. Ha összességében nézzük, valóban találni közös pontokat, például a középmotoros elrendezés, a masszív első kerékdobok, a rácsozott far mind a régi kocsit idézik, a többi viszont egészen más.
Hirdetés
Csak a felnik rajzolata emlékeztet a jelenlegi modellekre, az első fényszórók megoldása kicsit a Mazda RX Vision tanulmányra hajaz, de egyáltalán nem baj. Igazán visszaköszönhetne nagyjából az egész, mondjuk a következő 4C sportkocsin, bár ahogy elnézzük, a Furia inkább a nagyobbak ligájában játszana. Egészen Bugattis a karakter, ráadásul a beltér sem az a nyers sportkocsiféle, inkább a luxus felé hajt. A képek viszont minden szónál többet érnek, szóval erősen ajánlott végigpörgetni a galériát, feldobja mindenki napját, garantálom.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?