McLarent napi járósnak?

Két figuráról is tudni, akik mindennapi használatra vettek McLarent

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kezd körvonalazódni, melyik a leginkább alkalmas autó a mindennapi használatra. Két úr a világ két feléről már érti, és teljes mértékben átérezzük, amiben hisznek.

Mindenki keresi a megfelelő napi használatú autót, olyat, amiben elférni, kényelmes, csöndes és még élvezet is vezetni. A következő két példára ezekből csak a legutóbbi igaz, valamint a tokiói ügyvéd autójára még a csöndes jellemző is érvényes. Mind a ketten McLarent hajtanak mindennap, és hiszik, hogy az a tökéletes autó. Ebben van valami, de persze kőgazdagnak is kell hozzá lennünk, hogy napi járósnak vegyünk egy P1-est vagy egy 12C-t. Előbbi a japán úré, neki családja is van, így nem valószínű, hogy mindenhová a zöld szépséggel megy, annyit viszont elárult, hogy nagyjából egy éve vette, és néhanapján versenypályán is meghajtja. Nem tudjuk, mennyire hiteles a sztori, a svájci üzletemberé kicsit igazibbnak hat.
Hirdetés
Urs Tschudin egy 12C-t hajt, azt mondja, megtalálta a tökéletes kocsit. Üzletember, aki házhoz jár, így valami olyasmi kellett, amivel hatásosan tudja prezentálni sikereit, ha ezzel jelenik meg, sokat nem kell győzködnie senkit. Három éve vette a sportkocsit, azért kabriót, mert mindenképpen ilyet akart, szabadabbnak érzi benne magát, de ha kell, ott a keménytető. Három éve vásárolta, azóta mindennap hajtja, így már több mint 130 ezer kilométert tekert bele, gyanús, hogy ez már rekord egy McLarennél. Télen sem hagyja otthon, saját bevallása szerint 10 centis hóban is közlekedett már vele minden gond nélkül, és volt, hogy egy nap oda-vissza ezer kilométert tett meg egy üzlet miatt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 03:08
    Permalink

    Most őszintén, ha már megteheti valaki, hogy vesz egy hasonló verdát, akkor nyilván tankolni is tudja. Miért ne lehetne napi használatú autó? Ha autógyűjtő őrzi a garázsban, az is érthető, vagy ha valakinek régi álma egy “szuperautó”, és összespórolja rá a pénzt nagy nehezen, az legyen rá büszke, hogy van egy, őrizgesse vitrinben, és mutassa meg pár havernak, és persze porolgassa le naponta.
    De ha valakinek annyi venni egy ilyen autót, mint átlagembernek egy Swiftet vagy Logant (ami ugyan úgy napi használatos általában), akkor miért ne intézhetné mindennapi életét egy ilyen autóval? Én is simán megtenném. Az ilyen kaliberű gépekhez (legalábbis nálunk, és szerintem) már nem is nagyon mernek hozzápiszkálni a nyílt utcán. Szóval jöhetne egy. Jól néznék ki vele, ahogy az Auchan parkolóban próbálom beleszuszakolni a havi bevásárlást 🙂

  • 2017.10.28. at 03:08
    Permalink

    itt az egyik faluban (sopron környéke ausztria) van egy 60as néni aki egy 328 gts ferrarival jár, elmesélte h 30éve a férjével vették aki sajnos már meghalt 15 éve, így ő csak ezt tudja elképzelni magának. Bevásárolni v piacra is ezzel megy, a családot nem zavarja:)
    Hát ilyen is van..

Vélemény, hozzászólás?