Csak a fater meg ne tudja!

Kissrác köti el a Ferrarit 458-ast

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Messziről jött videóról sem hiszünk el azért mindent. Hé öcsi, a jogsi megszerzéséig inkább maradj a matchboxoknál!


A Fast and Furious tematikus videócsatorna kérdése csak a következő: Hányan csináltuk ezt meg az ő korában? A tízévesforma kissrác kamerázó pajtása előtt csinál a porban néhány gavalléros kanyart a tűzpiros Ferrari 458-assal. A sztoriról csak annyit lehet tudni, hogy valahol Líbiában történt. Líbiában, ahová jutott jó pár egzotikus verda, de a közlekedési kultúra nem az Európában megszokott - hogy finoman fogalmazzak.
Hirdetés
Hogy tényleg a kisöcsi vezet-e, azt nem tudhatjuk, csak reméljük, hogy forgalomban nem engedik volánhoz. Aztán az is lehet, hogy apuka tudtával történt mindez, sőt ő mutatta meg a kisfiának azt is, hogy melyik kapcsolót hova kell állítani, és hogyan működik a kormányról vezérelhető dupla kuplungos váltó. Ha így van, akkor csak irigykedhetünk. Nekem személy szerint nem kis gondot okozna egy 458-asba ülve áttekinteni, hogy pontosan akkor mit is kéne csinálni, hogy elinduljak vele. Ettől függetlenül azért jobb lenne, ha a kisfiú majd csak a jogsi megszerzése után menne csapatni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?