Coupéként ilyen gyönyörű lehetne a Fiat 124

Legendás sportautók hangulatát hozhatná a Fiat 124 Coupé

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fiat 124 az utolsó autók egyike, ami visszahoz valamit a múlt autós világából. Mutatjuk, hogy nézne ki kupéváltozatban.


Az OmniAuto.it olasz grafikusai gyakran látnak el minket fantasztikus grafikákkal, de most valami igazi csodát alkottak. Minden autórajongó vágyát. Most ugyanis a Mazda MX-5 alapjain nyugvó Fiat 124 Spiderből csináltak kupéváltozatot. A végeredményt látva pedig az lesz az érzésünk, hogy megvan, mi hiányzik a mai autókból, ez kell az utcákra! Olyan legendás sportautók hangulatát hozná vissza, mint például a Nissan 240Z.
Hirdetés
Míg a Mazda úgy döntött, hogy a kabrió változat után egy targa-típusú RF változatot dob piacra, addig a Fiattól igazán okos döntés lenne, ha megfontolnák egy fix fémtetős változat életképességét. Túl korai megmondani, hogy a Fiat egyáltalán gondolkodik-e hasonlón, de a grafikákat látva egész biztos, hogy lenne benne potenciál. Már csak a 124-es múltja miatt is, hiszen méltó emléket állítana az eredeti 1966-os 124 Coupenak, ami egyébként inspirációként szolgált a grafikához is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 04:31
    Permalink

    Nem tudom, tudatos volt-e a tervezők részéről a dolog, de én belelátom a Dodge Viper GTS-t. Jól nézne ki az ikonikus dupla fehér csíkozással. Ha már szegény Vipert “kinyírták” és utód nélkül eltüntették a süllyesztőbe, legalább formailag megpróbálják egy kicsit megidézni. Sok sarat dobálok az olasz autóiparra mostanában, ezért tőlem szokatlan módon most egy dicsérettel jöttem. Fiat 124 Coupé “Viper edition”:)

  • 2017.10.28. at 04:31
    Permalink

    miért nem valljuk be hogy ennek a kocsinak egy rakás sz*r vizuálisan az arca ?
    Nem ennek az autónak nincs arca.
    Az Audi Single Frame nagytuskósága is tarolt, a Fiat konszern miért nem tud ilyet?
    A semmiből induló KIA akiről azt sem tudták hogy egy Hyundai olyan arcot villantott hogy sokan ösztönből kizárják tőle az európai autókat sőt.
    Egy nagy múltú cég mint a Fiat meg az európai zsebreteszemaprofitot áldozata lett, hiába a zseniális olasz fejlesztések, Twin Spark, Nagynyomású dízeltechnológia, Desmo vezérlés, “Ferrari technikai tudás a konsszernen belül” akár a Forma 1-ből profitálva, teherautó Iveco Cursor motorok kipufogógáz visszavezetés nélküli Euro teljesítés csak Adblue-val (ezt más nem tudta) lassan még a Ssangyong is leveri eladásban. Rohadt törvényes maffia az tette tönkre.
    A kitűnő dizájnerek meg már nincsenek ott.
    Itália egy bevándorlóktól hemzsegő lassan digókisebbségű ország lesz amit már Olaszországnak sem hívhatunk.

Vélemény, hozzászólás?