A Jaguar széttépi a Mercedes csirkéjét

Magic Body Control? Ugyan már!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes szeptemberben mókás egy csirkés videóval reklámozta a Magic Body Control aktív felfüggesztést. Erre érkezett a Jaguar meglepően agresszív válasza. Amire a Merci rákontrázott...


A Magic Body Control a Mercedes legújabb hiper-szuper aktív és adaptív, a lengéscsillapítást az útminőségnek megfelelően hangoló futóművének fantázianeve. A rendszer egy kamera képe és jelei alapján vasalja az úthibákat, jóval okosabb és finomabb a hagyományos légrugós megoldásoknál, elvileg. Hisszük, ha majd magunk is kipróbáljuk. A Jaguar bezzeg tesz a forradalmi technológiára, legalábbis kineveti, a Diana Ross & the Supremes-féle funky reklámcsirkét meg virtuálisan jól széttépi. A vonatkozó Merci-szlogen szeptemberben így hangzott: a legjobbat, vagy semmit. A Jag replikája: rossznak lenni jó... Alább a két szpot. Kíváncsian várjuk, bejön-e az agresszivitás a Jaguarnak, vagy szimplán csak savanyú a szőlő? És vajon Mercedesék rekontráznak? Vagy megelégednek azzal, hogy sokkal sikeresebbek a Jaguarnál? Az új S-osztályt például már-már nem győzik eleget gyártani, akkora rá a kereslet.
Hirdetés



PS: A Mercedes máris rekontrázott. Íme a kép. Üzenet: ha nem lenne Pre-Safe rendszer, elcsapná a Jaguart... Jól elvannak a srácok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?