LaFerrari Google szemcsiben

Megy a LaFerrari, jön a szívroham

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrarit 15 millióan kedvelik a Facebookon, íme az ajándék.


Ezer százalék, hogy a közeljövőben videók milliárdjai készülnek majd Google szemcsivel, a Ferrari alábbi kis köszönetnyilvánítását is kamerás okoslencsén át látjuk. Mert a Facebookon már 15 millión kedvelik az ágaskodó lovacskát, minek örömére a marenellóiak hibrid szuperautójába csücsülhetünk - ha virtuálisan is. Na nem a volán mögé, ott Raffaele de Simone gyári tesztpilóta trónol és terelgeti annyira könnyedén a szörnyet, mintha az mondjuk 163 és nem 963 lóerős lenne. Anyós vagyunk Fioranóban, sanszos a szívroham, hangerőt fel, és irány a lottózó!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 06:45
    Permalink

    Mindent végigolvasok Kaller! Ez az alap.

    Kérdés: szerinted te mindenkinek tetszel, vagy van olyan, aki téged is ocsmánynak lát? Zárójelben a válasz. (van olyan, aki szerint randa vagy, legfeljebb nem volt még alkalma elmondani neked)
    Ha sikerül, egyet mindenképpen veszek belőle. neked jó lesz az F Astra tudom. Mert az szép.

  • 2017.10.29. at 06:45
    Permalink

    Nem tudom végig olvastad e ? Írtam , hogy nem fenyeget a veszély a vásárlásra ergó saját szegénységi bizonyítványod állítod ki a fikával 😉 Gondolom te bevásárolsz belőle 2 darabot mert ugye te megteheted 😀 😀 vagy te leszel az a benzinkutas aki majd megméri a keréknyomást és ide gyorsan beírod az élményeidet vele kapcsolatban . A belseje egy hányadék ezen nincs mit szépíteni …

  • 2017.10.29. at 06:45
    Permalink

    Tényleg “fos” a belseje. Biztosan azért mérik vissza benne digitálisan az öltések egyforma voltát a műszerfalon, mert fos. De jó, mikor valaki csípőből fikáz valamit, aminek a közelébe sem engedik. Így könnyebb elviselni, hogy a kerekét se pumpálhatja föl?

Vélemény, hozzászólás?