Random lengéscsillapító-teszt az autópályán

Nem várt ugratások egy minnesotai autópályán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vicces jelenetet rögzítettek egy amerikai autópálya kamerái. Annyira felpúposodott az aszfalt, hogy többen keményet ugrattak autójukkal.


Bármelyik hollywoodi film megirigyelhetné azokat az ugratásokat, amiket pár napja rögzített egy minnesotai autópálya kamerája. Egy óriási felgyűrődés keletkezett ugyanis a belső sávban, állítólag a hő miatt. A sofőrök persze gyanútlanul ráhuppantak a púpra, és zseniális ugratásokat hajtottak végre. Az élmény "fenomenális" lehetett, főleg annak a Priusnak, aki több mint valószínű, rendesen odaverte az alját, másrészt épp egy SUV repül mögötte. Szerencsére nem rá. A sebességkorlátozás állítólag 55 mérföld/óra ezen a szakaszon, de a helyiek szerint sokan 65-70 mérföldes sebességgel is hajtanak erre. A veszélyes ugratót azóta eltávolították egyébként, de azt is reméljük, nem sok autóban kellett lengéscsillapítót cserélni.
Hirdetés
A videó végén jól látható, hogy az első ugratások után a többi sofőr már látta a buckát és volt idejük lelassítani. Ebből pedig kisebb forgalmi dugó alakult ki, hiszen sokan majdnem megálltak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 04:22
    Permalink

    “Bevallom őszintén, sírva nevettem az első kaszkadőrökön.”

    Ja, tényleg nagyon vicces. 55 mérföld/óra az majdnem 90km/óra, ez korántsem veszélytelen. De a lényeg, hogy jót röhögtél. Infantilis vagy.

Vélemény, hozzászólás?