Több mint 100 ember jogsiját vitte el a húsvéti nyúl

Összesen 114 vezetőtől vették el a jogosítványt az ünnepek alatt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Országos razziát tartott a rendőrség a hétvégén, amely során több mint 100 ittas autóvezetőtől vették el a jogosítványát.


Ahogy arról korábban hírt adtunk, a hétvégén a húsvéti ünnepek miatt kiemelt figyelmet fordított a rendÅ‘rség a közúti közlekedésre, illetve annak ellenÅ‘rzésére. ElsÅ‘sorban a vezetÅ‘k ittas állapotát ellenÅ‘rizték. A rendÅ‘rök összesen 30 327 gépjárművezetÅ‘t ellenÅ‘riztek, közülük 302 ember szervezetében mutattak ki alkoholt, 114 személytÅ‘l pedig a jogosítványát is elvették.
Hirdetés

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata közölte továbbá: a rendőrség a korábbi évek gyakorlatának megfelelően tartott csütörtöktől hétfőig közúti ellenőrzéseket. Kiemelten figyeltek arra, hogy az "ittas állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők" ne vehessenek részt a közúti forgalomban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 19:29
    Permalink

    A minap láttam egy sofőrt aki a vállával a mobilját tartotta, közben pedig tollal jegyzetelt egy papírra, mindezt városban csúcsforgalomban.
    Persze normálisan közlekedni nem tudott, állandón később indult el a lámpáknál és legtöbbször az utolsó pillanatban tudott megállni az előtte haladó mögött.
    Ha kivesszük a telefont az egyenletből és alkohollal helyettesítjük mennyire kell ittasnak lennie annak a részegnek, hogy hasonlóképp közlekedjen? Kb csontrészeg, akit ha megállítanak a rendőrök a kocsiból nem képes kiszállni, a jogsiját a helyszínen örökre elkobozzák.
    A telefonhasználatot miért nem büntetik ennyire, miközben a volán mögött legalább annyira veszélyes mint az alkoholos állapot?

  • 2017.10.28. at 19:29
    Permalink

    “Kiemelten figyeltek arra, hogy az “ittas állapotban közlekedÅ‘, agresszív, szabályszegÅ‘ gépjárművezetÅ‘k” ne vehessenek részt a közúti forgalomban.”
    A korrupt, arrogáns, veleszületetten alul szituált útonállókat vajon szűrték-e bármi alapon?
    Ha már a jelzőknél tartunk.

Vélemény, hozzászólás?