Első videón a csodás Maserati Ghibli

Pokolba a dízellel! Így röfög a turbós benzines új Maserati

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan érkezik a Maserati egyik megmentője, íme az első kicsit már mozgós és kicsit már hangos videó a Ghibli sportszedánról.

Ez már nem az a világ, hogy csupán egy Quattroporte luxuslimuzinnal és holmi GranTurismókkal komoly eredményt lehessen elérni a telítettnél is telítettebb piacon, szóval a Maserati is bővít, méghozzá lefelé, illetve a divatosabb szegmensek irányába. Nemsokára Levante szabadidő-autó és 5-ös BMW-méretű sportszedán is érkezik - az alábbi videón utóbbi, azaz a Ghibli látható mozgásban és hanggal először.
A kalóz(?)felvétel egy rotterdami forgatáson készült, s ha más nem is, annyi azért átjön, hogy a V6-os benzinmotor, no meg a dupla-dupla csövekben végződő kipufogó hangja egészen elképesztő, alapjárat-közelben (1:11-től) röfögő, s forgatva is vérforraló. Jó-jó, tudjuk, hogy dízel is lesz, s nyilván javarészt azt fogják venni a népek, de aki tényleg jót akar magának, több mint 400 lovas ikerturbós benzinesként vásárolja majd a 8 fokozatú automata váltóval szerelt és természetesen hátsókerekes (opciósan összkerékhajtású) szépséget.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?