Nem új, de szenzációs: tolatóradar emberből

Romániából jöttem, mesterségem címere: tolatóradar

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ilyen az, ha olcsó a munkaerő: akár egy saját beosztott is szolgálhat tolatóradarként.

Hogy román-e az messze nem biztos, de az már teljes mértékben az, hogy az alábbi videón humán tolatóradar látható. Az persze biztosan kizárt, hogy bármilyen olcsó munkaerőnél érdemes lenne egy "alkalmazottat" a csomagtérbe ültetni, hogy tolatásnál ő "pittyegjen", hiszen fogyasztása, etetése is jóval többe kerülne, mint a ma már akár 10 ezer forintért elérhető, s áramból is alig (és csakis tolatásnál fogyasztó) szenzor táplálása. Ráadásul a mai parkolássegédek már jellemzően a vonalakat is látják, nem úgy mint a radarok, melyek így az alábbi videó pittyegő emberéhez hasonlóan nem segítenek a helyek közötti eligazodásban. Így aztán a vicces mercis is pontatlanul, két helyet foglalva teszi le autóját.
Hirdetés
Viccnek viszont jó a humán tolatóradar, ha még valaki nem látta volna, feltétlenül nézze meg, hogy a csomagtérben szelfizésnél mennyivel mókásabb és hasznosabb dolgokat is lehet csinálni, ha már valaki oda kerül. Azt pedig ne is boncolgassuk, hogy ilyen szempontból mennyivel jobb lehetőségeket rejt egy kombi, egy egyterű vagy akár egy kisbusz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?