Már gyülekeznek a smartosok Budapesten, szombaton felvonulnak

Startol a 15. smart times Budapesten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma veszi kezdetét a smart times 15, azaz a smartosok 15. éve megrendezett világtalálkozója. 33 országból 1200 autót várnak a szervezők.


Ma kezdődik a smart times autós világtalálkozó, már gyülekeznek is az autók a budapesti Felvonulási téren. Augusztus 26. és 29. között több mint 33 országból érkeznek smart rajongók, hogy egy nagyszabású fesztiválon és az 1200 smart részvételével megvalósuló autós felvonuláson vegyenek részt. A különleges, nyárzáró autós fesztiválra több ezer látogató érkezik a világ minden tájáról, hogy a 15. alkalommal megrendezésre kerülő smart times történetében először egy fővárosi helyszínen valósulhasson meg a különlegesen színes autós találkozó.
A budapesti esemény fénypontjának a szombat délutánra szervezett autós felvonulás, a smart parádé ígérkezik. Az ezernél is több autó színpompás menetét Budapest több pontjáról is megtekinthetik majd az érdeklődők. A konvoj 14 órakor a Hungaroringről indul, majd a Duna menti útvonal és a Lánchídon való átkelés után az Andrássy úton a Hősök tere felé halad. Az autók a Felvonulási téren fejezik be útjukat.
Hirdetés
A szombati felvonulást megelőzően a résztvevők autós túrák során ismerhetik meg az ország legszebb tájait és látványosságait, így péntekig az ország számos pontján lehet számítani a smartok dömpingszerű megjelenésére. A smart times 15 fő attrakciója autózásmentes: pénteken a Mary Popkids, szombaton pedig a Biebers zenekar ad koncertet a Felvonulási téren. A rendezvény további színes bemutatókkal és workshopokkal kíván felejthetetlen élményeket nyújtani a hazai és külföldi látogatóknak egyaránt.
A miniautók szerelmeseinek is kiváló lehetőségeket ad az esemény, ahol az új smart fortwo és forfour modellek megtekintése mellett számos különleges smart kipróbálására is lehetőség nyílik. A smart times 15 találkozóra az ingyenes részvételt biztosító regisztráció a www.smarttimes15.com honlapon érhető el. Ugyanitt található a rendezvény pontos programja is.
És akkor jöjjön egy kis rossz, de talán emészthető hír: a nagyszabású esemény miatt forgalmi rend változásokra, útlezárásokra kell számítani augusztus 29-én, azaz szombat délután. A város közössége és a közlekedők számára fontos információk, valamint a BKK járatait érintő változásokról további tájékoztatások a www.bkk.hu oldalon lesznek elérhetők. Az már most kitalálható, hogy ha esetleg nem vagyunk kíváncsiak a felvonulásra, akkor az általa érintett útszakaszokat lesz érdemes elkerülni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 13:56
    Permalink

    Sztraki OTT A PONT! Ezekkel a bicikli kategóriás bevásárlókocsikkal nem is mennék nagyobb tempóval, mint egy felvonuláson. Én az élettársamat, édesanyámat, de senkimet sem engedném, hogy beüljenek egy ilyen veszélyes nyúlketrecbe!! Tudom, sok nő hisztizik Smartért.
    Azt mondanám neki, hogy szívem, nem vezetsz, inkább, ha rendes, biztonságos méretű autót nem vagy hajlandó vezetni.

    Amellett iszonytatóan rondák is a Smartok. De a Ford KA, Suzuki Swift/ Celerio s még írhatok ilyen jellegű négykerekűt.

  • 2017.10.28. at 13:56
    Permalink

    Ha összegyűltek a parkolóban, csak egy Big Foot hiányzik a taposáshoz. Aztán bedarálni, újrahasznosítani és normális AUTÓ-kat lehet gyártani helyettük 😀

Vélemény, hozzászólás?