Alig bírt a Gallardóval a lopósautó

Szabálytalanul parkoló Lamborghinit vontattak el a francia rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gondot okozott a cannes-i autósszállítónak a szabálytalanul parkoló Lambó óvatos elvontatása. Befékezve, az automata váltót parkolóállásba húzva nem könnyű egy tucatautót sem megmozdítani, de egy ilyen alacsony szupersportkocsit végképp nehéz.


Mit szólhatott a fehér Lamborgini tulajdonosa, amikor autója hűlt helyét találta csak? A rendőrség telepén kiválthatja, miután lefülelték tiltott helyen parkolással. A yard ráhívta a lopósautót, de nem az emelős fajtát, hanem a húzósat. Láttak már Lamborghinit vontatva?
Hirdetés
Nem véletlenül nem. A lapos és extrém alacsony szupersportautó alá nem sok minden fér be. Az autószállítónak - aki azért nyilván látott már egy-két cifra megoldást a témában - is eltartott egy jó ideig, mire bejátszotta a kis zsúrkocsi-kerekeket az alapból is 500 lóerős fehér vasaló alá. A vontatás sem lehetett könnyű mutatvány, azt elnézve ahogy a másfél sávot elfoglaló kicsavarodott vontatmány megindult.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?