Egyenesen a kereskedésből lopott ritka Porschét

Üveget tört, majd egyszerűen megkereste a Martini-festésű 918 Spider kulcsát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Értjük mi, hogy Amerikában állítólag minden szép és jó, és az autókat sem kell zárni, mert senki nem nyúl hozzájuk, azért egy közel félmilliárdot érő kocsi kulcsához csak kéne egy széf.

Az amerikai álom, ahol minden szép, minden jó, még a fű is zöldebb, mint máshol, és ahol a kocsikat sem lopják. Nyugodtan hagyhatjuk nyitva lehúzott ablakokkal, hiszen ott úgysem nyúl hozzá senki. Na hát ez egyáltalán nem így van, csak ez még a luxusautó kereskedésekhez sem jutott el. Láttunk már nagytételű lopást kereskedésből, ahol az élelmes tolvajok egyszerűen betörték az ablakot, leakasztották a kulcsokat, és egyszerre nyolc kocsit durrantottak meg. Mondjuk pechjükre vagy négy állásból vette őket a kamera, a tényen nem változtat, hogy a kulcsok szabadon voltak, nem pedig egy széfben elrejtve.
Hirdetés
Most nem nagymenők fújták meg ezt a limitált kiadású Porsche 918 Spyder Weissachot, hanem egy 22 éves srác, Francisco Gonzalez-Velasquez. A Utah állambeli Salt Lake City Porsche-kereskedésének üvegét egyszerűen betörte, majd megkereste a kulcsát. Onnantól pofonegyszerű dolga volt, hogy elvigye egy körre a szuperhibridet. Hatórányi szórakozás után azért összeszedték a rend éber őrei nagyjából 2 mérföldre a kereskedéstől. Nem tudni, hogy miért csak odáig ment, ennyi idő alatt jó messzire juthatott volna vele, de az is lehet, hogy egész egyszerűen nem bírt a géppel. Arról nem esett szó, hogy bármi sérülést okozott volna rajta, mindenesetre a ritka, közel félmilliárd forintot érő Porsche visszakerült a kereskedőhöz, aki gyorsan beszerzett egy jó kis széfet, nehogy előfordulhasson ilyen még egyszer.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?