Ezt nézd meg, ha szereted az F1-et! Ha nem, akkor meg pláne

Valahogy így kell vezetni. Videón az Alonso vs Vettel párbaj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hétvégi Forma-1-es Brit Nagydíj több mindenről is emlékezetes marad, de főképp a félelmetes Alonso kontra Vettel párbaj epic.


Az edzéseken esett az eső, a verseny száraz pályán zajlott. Räikkönen korai durva balesete miatt közel egy órát állt a futam, az idén először nullázó Rosberg alatt megállt a Mercedes, Gutiérrez megröptette Maldonadót, hazai közönség előtt Hamilton nyert, s ezzel felzárkózott az összetettben - ilyen volt a hétvégi Brit Nagydíj.
Hirdetés

Meg olyan, kiváltképp olyan, hogy a négyszeres címvédő világbajnok Vettel és a kétszeres világbajnok Alonso megmutatták, miként is kell autót vezetni, s miközben körökön át üldözték, előzgették, nyomták, tolták egymást, még arra is volt idejük és energiájuk, hogy a csapatrádión viccesebbnél viccesebb kommentárokkal mártsák be az ellenfelet. A Red Bull-pilóta szerint a ferrarista nem hagyott helyet, leszorította, s csak rajta, azaz Vettelen múlt, hogy nem ütköztek össze (és tényleg). Alonso meg arra panaszkodott az adrenalintól elborult aggyal, hogy Vettel ott is használja az (elektronika szabályozta) állítható hátsó szárnyat, ahol nem szabad, illetve elhagyja a pályát négy kerékkel (és tényleg). Na de ő is ezt tette, mindketten kihasználtak minden centit, a versenyt követően meg vigyorogtak, de persze folytatták egymás szapulását is...

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?