Állati! Oroszlánhangja lesz a Mercedes-Benz AMG GT-nek

Vicces videóval tüzelte a rajongókat a Mercedes-Benz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem bivaly-, oroszlánhangú lesz az AMG GT. Nem járunk vele rosszul, mert lehetett volna akár vízeséshangú is. A Mercedes csak viccel.


Megvolt a hivatalos premier, hamarosan mi is bemutatjuk az alább egy gyári fotón már szemlélhető Mercedes-Benz AMG GT-t, de előtte még hallgassuk meg hangját és a születéséről szóló mesét. Egy egész vicces videó született az AMG GT kipufogóhangjáról, és annak kifejlesztéséről. Úgy történt, hogy két mérnök, Lukas, a nagyobb darab szőrös és szemüveges, meg a mosolygósabb Matthias leültek elkészíteni az AMG GT kipufogóhangját. Felvették audiofil fejhallgatóikat és válogattak: hegedálás, rikoltó bárány, pöfögő kétütemű robogó? Nem lesz jó, tovább! - így Lukas. Játékkal csipogó kutya, a vízesés hangja, vagy egy felszálló utasszállító repülőgép? Nem rossz, de keressünk még tovább - olvasható le a mindig mosolygós Matthias arcáról. Hímoroszlán bőg, ez az! A két fejlesztőmérnök megkapta a kellő inspirációt, eszerint ettől lett ennyire vadállati hangja az AMG GT V8-asának. Nézzék, és hallgassák meg! Lukasnak még a szemüvege is berepedt.
Hirdetés


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?