Hét perc pusztítás – óriásmarkoló a Mercedes SLS AMG ellen

Videó: így tépi szét az acélszáj a Mercedes-Benz SLS AMG-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mit vétett szegény autó? Nem tudhatjuk, csak azt, hogy a feltehetőleg amerikai példányt valamiért megsemmisítendőnek ítélték.


Nem tisztázott, hogy a videóban látható szürke Mercedes-Benz SLS AMG végül miért kötött ki a zúzdában. A videó eredetéről annyit, hogy egy pár héttel ezelőtti megosztással futott be netes karriert, pedig jóval korábban, már januárban is közzétették. Feltehetőleg valahol az USA-ban járunk, legalábbis az SLS narancsszínű oldaljelző lámpái erre engednek következtetni. A videóban a legkevesebb 571, de akár 631 lóerős SLS-é az untermann szerepe, a főszereplő a rozsdás sárga Caterpillar markoló és acélkanala.
Hirdetés
A 2009-től tavalyig gyártott luxus sportkocsi elég ritka és egzotikus ahhoz, hogy minden jóérzésű autórajongónak felszaladjon a szemöldöke a pusztulása láttán. Mivel amerikai modellről van szó, nem hinnénk, hogy az illegális import miatt zúznák be, de csak remélhetjük, hogy nem épp valami biztosítási csalást örökítettek meg a videó készítői. Talán az a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy vízkáros lett az autó és komplex elektronikai rendszerének cseréje, illetve javítása még a magas értéke mellett sem érte volna meg. Azért még így is érthetetlen, hogy külön-külön is drága, ugyanakkor könnyen kiszerelhető alkatrészeit miért nem mentették meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?