A Nissan megmutatja, hogy a leggyorsabb karácsonyfát bontani

Videó: karácsonyfa-bontás a Nissan szerint

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még van pár nap vízkeresztig, de nem árt már most elgondolkodni, hogy mit csinálunk a karácsonyfával. A Nissan verziójához kell egy GT-R.


Le kell szedni a házról a dekorációs világítást, ki kell vinni az ősöket a reptérre és meg kell köszönni a nagyinak a tőle kapott alsónadrágot. Ja, meg még egy teendő áll emberünk listáján: le kell bontani a karácsonyfát is. Vidám karácsonyi nóták csendülnek föl és természetesen a videó alatt ott a kötelező szöveg, hogy ezt így senki meg ne próbálja otthon.
Hirdetés
A GT-R-rel bepörgetett fenyő meg parittyaként dobja le magáról a csillogó díszeket, amiket értelemszerűen jövőre már nem fog senki sem újra felhasználni. Nem úgy a Nissan, tőlük egy frissített GT-R-t várhatunk 2016-ra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 09:41
    Permalink

    Maradok a hagyományos módszernél, de jó látni, hogy így is lehet:) A frissített GT-R-t meg várom – amúgy is a közeljövőben nagy japán sportkocsi-tsunami várható.

Vélemény, hozzászólás?