Ez a rendőrségi videók hete: itt a kocsiban éneklő járőr

Videón a doveri rendőrség éneklő járőre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bejön az új Taylor Swift nóta? Emberünknek a videó szerint igencsak, teleénekelte vele a járőrautót, sőt még "táncolt" is.


A rendőrség hivatalos csatornáján megosztott videók hete ez, kis hazánk be is került az autós újságírás nemzetközi vérkeringésébe a Lambós videóval. Tudjátok, amikor a szerencsés majom 300 felett repült el az M7-esen, és hála az égnek senkit nem ölt meg. A Lamborghini Huracánnál persze sokkal kevésbé érdekes kocsit hajt ebben a videóban emberünk: a járőrautót. Az USA Delaware államában, Doverben működő rendőrség illetékesei épp a járőrkocsik rögzített kép és hanganyagát ellenőrizték, amikor rábukkantak erre a gyöngyszemre.
Hirdetés


A felvételen kollégájuk az éppen aktuális, a rádiókban erős rotációban szétjátszott Taylor Swift slágert élvezi. De nem ám csak dúdol, vagy dobol a kormányon, hanem vezetés közben felső testből mozog is a ritmusra. Erős a taglejtés és igen kúl a rend vidám őrének fejmozgása is. Elég jófejek a doveri rendőrök, hogy megosztották a biztonsági kamerás felvételt. Ha nem is erre a számra, de a saját kedvencemre én is elkezdenék örömködni az autóban. Persze közben a kétkezes kormányzást nem szabad elfelejteni, ahogy az amcsi rendőr tette. Meg az öve sem volt a kissé duci testén a jó helyen, nem a kulcscsont közepén állt - hogy jusson egy kis vezetéstechnikai, közlekedésbiztonsági mondanivaló is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 22:17
    Permalink

    Rend és rend között azért nagy különbségek vannak.
    Értem én, hogy veszélyes ott a helyzet, de azért túl gyorsan elsülnek ott a rendőrség fegyverei.
    Nem tartom normálisnak a dolgot.
    Az tény, hogy nálunk is vannak komoly, de teljesen más jellegű problémák.

  • 2017.10.28. at 22:17
    Permalink

    Csak , hogy felfrisitsem a jolertesultsegedet, itt a nagyvizen tul nem nagyon problemazunk ha kitomnek olommal egy par fekat. Az ert fizetjuk az adonkat (rendoroket) hogy rendet tartsanak nem ugy mint abszurdisztanban a sunoket a ciganyok lekopik elhajtjak mint a legyet de a fizetesuket azt felveszik.

  • 2017.10.28. at 22:17
    Permalink

    A tegnapi hírekben azt mondák, hogy megrendezett jelenet volt, mert ezzel akarják egy kicsit helyére billenteni a rendőrök renoméját. Ugyanis egy kicsit sok embert lőttek le mostanában kétséges körülmények között.

Vélemény, hozzászólás?