Így karikáz a Mercedes-AMG GT3 a Nürburgringen

Videón a Mercedes-AMG GT3 nürburgringi körei

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Most először látni mozgásban a a Mercedes-AMG GT versenyváltozatát. A videóban a hang sem kutya, de a főszám az, hogy lesz utcai változata.


A 6,3 literes, direkt versenycélra kifejlesztett V8-as motorral nagyon komoly aláfestőzenét produkál a Mercedes-AMG GT3, azaz a márka csúcs sportkocsijának GT3-as versenyváltozata. A Nürburgring Nordschleife nevű régi és legendásan hosszú aszfaltcsíkját pásztázó nordschleife96 kamerái előtt a legújabb AMG sportkocsi sem maradhatott idegen. A Ring összefirkált aszfaltján fitogtatja erejét az SLS AMG GT3 utódja, látjuk a csodaszép testét, hallhatjuk a dörmögő V8-asát, de van benne egy csomó egyéb nyalánkság is. Például karbonszálas műanyag elemek, amik erősek és könnyűek, még az ülés is ebből az űranyagból készült. A beltér teljesen ki van pakolva, versenykormánya mögött digitális műszerek és a pőre bukócső - csakis ami kell. És a legjobb az egészben, hogy lesz belőle utcai változat is jövőre.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?