Közeledik a frissített Renault Laguna

2011-re megújul a Renault Laguna

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Korábbi erényeit megtartva, előnyére változik a Renault Laguna, amelynek külseje, belseje, és műszaki tartalma sem maradt érintetlen a frissítés során.


Magas fokú biztonság, gazdag felszerelés és kényelem jellemzi a 2011-es modellévre felfrissített, harmadik generációs Renault Lagunát, amely továbbra is kategóriájának legbiztonságosabb modelljei közé tartozik. A technikai korszerűsítés jegyében különösen az erőforrások környezetbarát tulajdonságára helyeztek nagy hangsúlyt a mérnökök, így elmondható, hogy az eco2 motorok még jobban kímélik a környezetet - a 110 lóerős dCi dízel szén-dioxid kibocsátása csak 120 g/km. A franciák hangsúlyozzák, hogy a Laguna nem csak óvja és kényezteti az utasokat, de élményszerű vezethetőséget is kínál a volán mögött ülőnek. Ehhez nagymértékben hozzájárul a 4Control négykerék-kormányzás, amely immáron elérhető lesz a dCi 130, dCi 150 és dCi 175 modellekhez is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?