Így néz ki egy bivaly kocsi

24-es kerekeket kapott a Wald International Lexus LX 570

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem babra megy a játék a nagytestű prémium terepjárók piacán. Hatalmas a kínálat, a kocsik jobbnál-jobbak, így kell valami plusz, hogy felfigyeljenek az egyes egyedekre. A japán Wald International nagy dobása a Lexus LX 570 Black Bison Edition.


Az amerikai prémium SUV-ok csatájában évek óta a Range Rover, a Cadillac Escalade, a Mercedes-Benz G- és GL-osztályok viszik a prímet. Körülöttük csahol és vár a lepattanó ügyfelekre a Porsche Cayenne, a BMW X5, az Audi Q7 és a Lincoln Navigator. A Lexus és az Infiniti csak kapaszkodnak, de kevés afro-amerikai rapper énekel róluk, hacsak nem futnak 26 hüvelykes felniken. A Wald International által feltuningolt Lexus LX után azonban még 50 Cent is megnyalja a szája szélét.
A Waldnál évek óta rendszeresen készítenek kiegészítő építőkészletet a legnagyobb Lexushoz, a mostani különlegessége, hogy a 2013-as évjáratú, frissített LX 570 az alanya. A kocsi felújított külsején nem spóroltak az alumíniummal és a LED-es izzókkal, újak a lökhárítók, a hátsóba egy keskeny diffúzor is került a széles kipufogóvégek közé. A széria kerekeket 24 hüvelykes Wald felnikre cserélték.
Hirdetés
Az utastérhez nem nyúltak, bent erdőnyi fa és gulyányi bőr terül el, valamint olyan technikai kütyük, mint a három képernyős szórakoztató rendszer. A motort sem bántották, az 5,7 literes Toyota V8-as alapból 383 lóerős. Az LX 570 felextrázott változatának ára 81 530 dollár (kb. 18 millió forint), becsléseink szerint a tuningolt változat sem kerülhet többe 100 ezer dollárnál (kb. 22 millió forint).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?