280 lovas lett a Mini Cooper S

280 lóerőre húzta a Mini Cooper S-t a Mulgari Automotive

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az angliai Mulgari Automotive tuningcég új programot indított "Signature Vehicles" néven, melynek célja új modellek megrendelésre való testreszabása a tulaj igényeinek megfelelően.


Az első modell a Mulgari F56 SV, ami az összes új ferdehátú Minihez elérhető és közvetlenül a Mulgaritól rendelhető. A Cooper S kívül-belül számos átalakításon esett át. A külseje agresszívabbá vált a króm alkatrészeket színesre cserélték. Hat színből áll a választék a tükröket, övvonalat, féknyergeket, és első rácsokat illetően. Az összképet a 18 colos könnyűfém kerekek, a sportos első lökhárító és az egyedi kipufogóvégek teszik teljessé.
Hirdetés

A 2 literes turbós benzines 280 lóerőt és 393 Nm forgatónyomatékot produkál az új kipufogó- és hűtőrendszernek, és a Mulgari saját motorvezérlésének köszönhetően. A padlólemezt is módosították, az új felfüggesztésbeállításokkal 30 mm-rel közelebb került az aszfalthoz. A beltér szintén komoly átalakításokon ment keresztül. Az üléseket, a kormányt, és az ajtókat a megrendelő ízlésének megfelelő anyaggal, a kívánt színben kárpitozták újra.

A Mulgari F56 SV hivatalos bemutatója közben egy másik projektet is megvillantottak, Project Twelve néven. A szóban forgó autó egy speciálisan, egyedire átalakított McLaren MP4-12. "A Project Twelve-re kapott visszajelzések nagyon pozitívak voltak, de a testreszabott autók élményét több emberhez szeretnénk eljuttatni." - nyilatkozta Benjamin Sunners, a Mulgari Automotive tulajdonosa. "Egy autót a vásárló igényeihez igazítva valóban a sajátjává lehet alakítani. Ezt teszi több száz megrendelővel a Mulgari Automotive, és most eljutottunk arra a kereskedői szintre, hogy a vásárolt autó az első naptól fogva igazán a sajátjuk lehet."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?