AC Schnitzer tuning a BMW 4-es kupéra

360 lóerősre húzták fel a legerősebb BMW 4-est

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig mutatták be a Frankfurti Autószalonon a BMW 4-es sorozatát, a házi átalakítónak számító bajor AC Schnitzer komoly teljesítménykúrának vetette alá a formás kupét.


Nem aprózta el a BMW legújabb sorozatának számító 4-es kupé izmosítását az AC Schnitzer: minden motorhoz hozzányúltak, az ACS4 BMW 420d 184 lóerő helyett 218 lóerős, a 428i 245 helyett 294 lovas, a 435i 306 helyett 360 lóerős. A tuningcsomag része az állítható felfüggesztésű versenyfutómű, a feszes és kemény sportrugózás, a 25 milliméteres ültetés, a szép hangon dübörgő dupla iker kidörgősor, a belteret pedig alumínium betétek és pedálok uralják.
Hirdetés

A 4-es sorozathoz négyféle saját gyártmányú felnit kínál az AC Schnitzer 18-20 hüvelykes méretben. Ha majd kijön hivatalosan az M4-es, biztosak vagyunk, hogy ahhoz is lesz egy jó szava az AC Schnitzernek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 22:14
    Permalink

    ” sniccerék” mindig hamar nekiállnak a legújabb bajor csodáknak és mindig sikerül egy-egy ízléses kitet összedobni a pincében az aktuális modellekhez. Mint mindegyik AC Schnitzer ez is vaddisznó lett, kellene, Ha (ha-ha) lenne ilyen gépem.

Vélemény, hozzászólás?