Eladó Lewis Hamilton S 600 Maybach Mercije

37 millióért hirdeti Hamilton egykori luxusautóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Full extrás, keveset futott, megkímélt, áron alul, F1 tulajtól - olvashatnánk a magyar hirdetési portálokon. Hamilton autóját azonban egyelőre csak külföldön árulják.


A Forma-1-es Mercedes istálló brit világbajnoka, Lewis Hamilton nem csak a gyors és sportos, kemény autókat kedveli. Ennek legjobb példája, hogy egy Mercedes-Maybach S 600-at is birtokol. Úgy tűnik viszont, hogy már nem sokáig. Az autót ugyanis, ami 4,3 másodperces 100 km/órára gyorsulásával lomhának sem nevezhető, az Auto Trader portálon hirdetik. Full extra, 22 colos felnik és az egyik fotó alapján bő 22 ezer mérföld (kb. 35 ezer km) futásteljesítmény. Ára 105 ezer font, ami kb. 37 millió forintnak felel meg.
Hirdetés
Az eladás okát nem tudni, minden bizonnyal hamarosan egy másik Mercedes érkezik majd Hamilton garázsába. Addig sem kell rollerrel járnia, van ugyanis - egyebek mellett - egy Mercedes-AMG SLS Black Series, egy Ferrari LaFerrari, egy McLaren P1, egy Koenigsegg és egy Pagani Zonda is elfekvőben odahaza.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?