A Tesla bajszát húzogatja a BMW

A 330e reklámjában utalgatnak finoman, hogy sehol az új Tesla

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Incselkedik a BMW új reklámjaiban, az Amerikában vetített kisfilmek célpontja kimondatlanul a Tesla. A fő mondanivalója, hogy míg a Teslára csak folyamatosan vársz, addig vezethetnél BMW-t.

Már nálunk is járt teszten a 3-as BMW konnektorról is tölthető 330e változata, az amerikai piacra pedig a napokban érkezett. Szokás szerint elkezdte a reklámkampányt a BMW, és egy jelenleg elég égető témát dolgoztak fel a szpotok. Bár a viccelődésük nem is igazán fair, egy konnektoros, hibrid BMW azért nem ugyanaz, mint egy teljesen elektromos autó, sőt.
Hirdetés
A poén tárgya a várakozás, és mivel más autó nem tűnik fel a videókban, így elég egyértelmű, hogy a Model 3 hosszú várólistájára célozgatnak. Mondjuk elég feltűnő a második videóban látható üres töltőoszlopok formája is, kísértetiesen hasonlítanak a Tesla saját töltőire. Nem sok ráció van abban, hogy miért vársz, ha vezethetnél is - szól a film, és közben a 330e-re céloznak, ám a két autó vásárlóközönsége közel sem ugyanaz. A több százezer vásárlót, akik eddig fejenként 1000 dollár kauciót tettek le a Model 3-ért, nem fogja elcsábítani egy BMW. Ez csak incselkedés, nincs benne semmi komoly, de poénnak tökéletes.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?