Hamarosan új szabadidő-autót mutat be a Mazda

A Genfi Autószalonon mutatják meg először teljes valójában a Mazda új SUV-ját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokat még nem árultak el a Mazda új kompakt SUV modelljéről, de már nem kell sokat várni a pontos információkra és a teljes autót megmutató képekre.


Az új Mazda3 a márka vérfrissítésének első hírnöke. Persze a KODO dizájn maradt, ám tovább csiszoltak rajta, és a paletta frissítésének második tagjaként az új SUV is ugyanezt a formanyelvet használja majd. Ez még abból a sejtelmes fotóból is kiderül, amelyen szinte csak a hátsó lámpák rajzolódnak ki a sötétben. Bár csak hátulnézetből látszik az autó, a C-oszlop környéke így is nagyon hasonlónak tűnik az új Mazda3 modellen látotthoz, szóval valószínűleg annak alapjain érkezik a kompakt szabadidő-autó. Természetesen megkapja a legfrissebb Skyactiv technikát, beleértve a gyertyavezérelt, kompressziógyújtású benzinmotort is.
Hirdetés

Természetesen a Mazda3 is ott lesz Genfben és az MX-5 különleges kiadása sem hiányzik majd. A roadsterből 30 éves történelme során egymillió darabot adtak el világszerte, ebből Európa 350 000 példánnyal vette ki a részét. Ez előtt a 30 év előtt tisztelegnek a 30th Anniversary Edition kivitellel. A Mazda egyébként március 5-én tartja majd a bemutatót, a nagyközönség számára pedig március 7-én nyílik meg a Genfi Autószalon a két sajtónap után.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.02.05. at 16:24
    Permalink

    Nem új hanem Cx3 facelift tegyél fel rá egy világosító szűrőt PS ben és nézd meg a Cx3-ast hátulról a kettő tök ugyan az csak mások a lámpái … Belinkelném a két képet ,de persze nem lehet … 🙂

  • 2019.02.06. at 08:18
    Permalink

    Első ránézésre látszik hogy köze sincs a CX3-hoz, ami a 2-es alapjaira épül, ezért sokkal keskenyebb. Már a sziluettből látszik hogy ez attól szélesebb autó lesz. Mivel kompakt+ SUV-nak ott a CX5 (azért sorolom ide, mert beltér mérete sokkal közelebb áll a 3-ashoz, mint a 6-oshoz) szerintem ez egy Toyota C-HR szerű sportosabb, kupésabb igazi kompakt crossover lesz.

    • 2019.02.06. at 10:37
      Permalink

      Javaslom nézd meg a netcarshow pont com oldalon a Mazda Cx3 nagy felbontású képeket pont van egy piros hátulról . De 1 hónapon belül kiderül kinek volt igaza …

      • 2019.02.06. at 18:58
        Permalink

        Ha nem haragszol, nem nézem, látom eleget a testközelből😁
        A képen látható autó arányai köszönőviszonyban sincsenek a cx3 arányaival.
        Márcsak azért sem lehetne cx3 fl, mert az 2018-ban frissült, tehát marhára nem időszerű. A cx5 sem jár még a modelciklus felénél…

Vélemény, hozzászólás?