Kémfotókon a Ferrari új szuperhibridje!

A hivatalos megjelenés előtt kapták lencsevégre a Ferrarit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pénteken mutatja be az olasz márka új hibrid modelljét, de az első kémfotókra már te is vethetsz egy pillantást!

Május 31-én lebben fel hivatalosan is a fátyol a Ferrari új hibrid szuperautójáról, de a múlt hét vége felé készült egy-két kép a Carscoops magazinnak köszönhetően az álcázott járgányról. Bár az autót borító lepeltől a külsőségek közül nem sok mindent látni, a formavilága elég pofásnak tűnik.
Hirdetés

Amit a műszaki paraméterek közül tudni lehet, az az, hogy a Ferrari új üdvöskéjét egy 3,9 literes, V8-as ikerturbó motor hajtja, amit három elektromos motor segít, így 986 lóerős teljesítményt kínál. Meg nem erősített források szerint az F8-as Tributoban lévő V8-as erőforrás fog ebben a gépben is muzsikálni, míg két elektromos motort az elülső tengelyen helyeznek el, a harmadikat pedig a sebességváltóba integrálják. A konfiguráció kívánalmainak megfelelően, elektromos összkerékhajtás kapott helyet benne, és mindössze 2 másodpercre lesz szüksége ahhoz, hogy 0-ról 100 km/h-ra gyorsuljon. A kinézetét tekintve nem sok mindent láttat a lepel: annyi biztos, hogy a hátsó felén két masszív kipufogócső található. Minden más kiderül május 31-én!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?