Még erősebb lehet a BMW X5 M és és X6 M

A legerősebb BMW SUV-ok is megkaphatják a Competition csomagot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyre több M-es BMW modell kapja meg a Competition csomagot, úgy tűnik ez alól nem lesz kivétel az X5 M és X6 M sem. A részletekről a M divízió vezetője mesélt.


A Los Angeles-i Autószalonon rántották le a leplet a ráncfelvarrott BMW i8 kupéról és az új i8 Roadsterről (róluk bővebben itt), amelyeknek nincs sok köze az M Competition modellekhez. A helyszínen volt viszont az M részleg vezetője, Frank van Meel, akit az Auto Guide meginterjúvolt, és a következőket sikerült megtudni tőle. Arra a kérdésre, hogy van-e tervben újabb M Competition modell, a következőket válaszolta:
Hirdetés

Nagyon jól teljesítenek ezek a csomagok, egyre nagyobb rá a piaci igény. Mindenképpen bővítjük a palettát, és ebből a SUV-ok sem maradhatnak ki.



Eleinte csak az M5 és M6 szériákhoz volt elérhető a csomag, azóta már az M3 és M4 is megkapta. Jövőre a hírek szerint az M2 már csak Competition csomaggal lesz elérhető. Az új X5 2018-ban érkezik, minden bizonnyal a következő generációs X5 M már rendelhető lesz gyári versenycsomaggal is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?