A Mugen Honda újdonságai Tokióban: keményebbek a gyáriaknál

A Mugen pár fotón már megmutatta, mivel készül a Tokiói Autószalonra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az európai szemnek szokatlan kis feltuningolt autócskák mellett a gyárinál erősebb és még dögösebb Civic Type R lesz a Mugen standján.


Ha Honda tuning, akkor Mugen. A japánok megmutatták, hogy mivel készülnek a Tokiói Autószalonra. Csak mutatták, mert teljesítményadatokat még nem árultak el. Elsőnek itt az S660 Mugen RA prototípus, aminél a külső változtatások mellé ígérnek teljesítménynövelést is. A gyáritól eltérő a kis roadster hűtőmaszkja egyedi, könnyített versenyfelniken gurul, és a beltérben is a külsőhöz passzoló stafírung várható. A Mugen S660 még egy kicsivel durvább, mély első kötényeket és hűtőbordás motorháztetőt kapott, de a küszöbtoldatokat sem hagyták le róla.
Hirdetés


A Civic Type R Mugen változata egy sor olyan felszereléssel lesz menőbb a gyári változatnál, ami még igazából nincs is készen, azaz fejlesztés alatt áll. A specifikációról nem tudunk még semmit, de az egyedi orr, a légbeömlők, a hűtőrács körüli módosítások elsőre is feltűnőek. Versenyfelnikkel és a többi egyedi külső idommal szerelem első látásra. Legalábbis a műfaj rajongóinak. Nála sokkal viccesebb, hogy a Honda Vezel crossoverből és a Step WGN Spada kisbuszból is megcsinálta a Mugen a maga változatát. Nekünk fura, de Japánban ezeknek a fura szerzeteknek is van piaca.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 09:41
    Permalink

    “Vicces lenne, ha ezeket Európában is forgalmazná a Honda. Balra az S660, középen a Step WGN Spada, jobbra meg a Vezel”

    Ha a Mugen-verziókra gondolt a szerző, akkor természetesen igaz, de a Vezel az új HR-V-t takarja.

    Az S660 koncepciójáról meg ez ugrott be:

    [url]https://www.google.hu/search?q=renault+wind&client=opera&hs=Rat&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI1cuQ1JXKAhXDjiwKHb4EAP8Q_AUIBygB&biw=1152&bih=767[/url]

Vélemény, hozzászólás?