Q4 helyett Q3 Sportback néven jöhet a kicsi Audi kupé crossover

A pletykák szerint nyáron érkezhet az Audi legdivatosabb crossovere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A pletykák szerint a harmadik negyedévben érkezhet meg a márkakereskedésekbe az Audi Q3 Sportback, amiről korábban Q4 névvel hallhattunk.

A német márka talán kissé későn eszmélt, de ezzel a csapott tetővonalú kupéval méltó kihívója lehet majd a BMW X2-esének, a következő generációs Mercedes GLA-nak, de még a közelmúltban bemutatott Range Rover Evoque-nak is. Az információk szerint a márkakereskedésekbe az év második felében érkezhet meg az Audi Q3 Sportback.
Azt már korábban is rebesgették, hogy az Audi Q4 alapjaiban a Q3-ra épül, a hajtáslánctól kezdve a fedélzeti technológiákig bezárólag - ezt most már a Q3 Sportback név is egyértelműen elárulja. Három- illetve négyhengeres motorjaival benzin és dízelváltozat is elérhető lesz, vélhetően elsőkerék-meghajtással.
Hirdetés

Az összkerék-meghajtás várhatóan választható opció lesz, illetve később – a 2020-as esztendő elejére saccolják – érkezhet majd az RS modell egy öthengeres, 2,5 literes turbóval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?