A Porsche bemutatja: íme az 5 legikonikusabb ülésminta!

A Porsche 5 legikonikusabb ülésmintája!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem feltétlen népszerűségi sorrendben…

A Porsche-fanatikusok számára bizonyára nem ismeretlen a Porsche Top 5 videósorozata, amellyel egy kicsit közelebb kerülhetnek a rajongók a német márkához, ráadásul egy kicsit a kulisszák mögé is bepillanthatnak.
A sorozat legújabb epizódjában a Porsche Top 5, a legikonikusabbnak titulált ülésmintáira vet néhány pillantást a nézőkön kívül Ilaria Urbinati stylist, valamint a Porsche két, külső-belső dizájnért felelős szakembere – Ivo van Hulten illetve Cornelia Rosenbohm. Nem feltétlen a népszerűségük alapján osztályozták az autókat, inkább azt vették górcső alá, hogy mekkora hatást váltottak ki a közönségből.
Hirdetés

És hogy mely modellek ülésmintái kerültek fel a Top 5-ös listára? A 928 S sötét bőr ülésein alkalmazott stílusos fehér csíkok, az 1989-es Porsche 911 Carrera 3.2 Coupe-ban látható fehér és vörös festésű ülései, valamint az 1974-es Porsche 911 Turbóban látható piros és kék kockás minta. E három példány mellett még az 1964-es Porsche 901 és a Porsche Pasha ülésdekorja fért fel a listára. A Te kedvenced köztük van?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?