Ezekkel kell járniuk a Real Madrid játékosainak

A Real Madrid focistáinak újabb autókat kellett választaniuk, mutatjuk, miket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mióta az Audi szponzorálja a Real Madrid focicsapatot, azóta a játékosoknak minden évben új autót kell választaniuk. Az elkövetkező évben ezekkel járnak majd.


A futballsztárok nem rejtegetik, mire költik a pénzüket, ám nem kell mindent megvenniük. Annak ellenére persze, hogy szponzorált autókat is kapnak, saját autóparkot is fenntartanak a legegzotikusabb sportautókból, ám most nézzük, hogy a Real Madrid játékosai mit tolnak be a garázsba a Ferrarik, Lamborghinik és Porschék mellé. Mivel a csapat fő szponzora az Audi, a német cég minden évben megajándékozza játékosait vadonatúj autókkal, amiket egy éven keresztül használhatnak. A csapattagok szabad kezet kaptak, válogathattak az Audi kínálatából.
Hirdetés

Még mindig jól mutatja, hogy az SUV-knak áll a világ, hogy ha ingyen adják, akkor sem választanak egyebet. 14-en kértek Q7-est, ebből csupán három a villanymotorral kiegészített e-tron változat, és csak egy a csúcs SQ7 kivitel, ezzel Kiko Casilla vergődik majd 2018-ban. Vannak persze sportos modellek is a játékosoknál, négy RS6 Avant Performance és két RS7 is landolt a Real Madridnál, Christiano Ronaldo is az utóbbit választotta. R8 V10 Spyder és RS5 kulcsa is landolt náluk, a pirosét Lucas Vazquez vette át. Emellett az átadó ünnepségen a játékosoknak lehetőségük volt megtenni pár virtuális kört az Audi Formula-E versenyautójával, amivel a Hong Kong-i futamon állnak majd rajthoz decemberben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?