Ez a legjobb vétel most Európában

A zsűri szerint a C3 Aircross éri meg legjobban a pénzét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kihirdették 2018 Autobest díját. A zsűri a legjobb ár/érték arányú modellnek ítéli oda minden évben a díjat, idén francia győzelem született, duplán.


Megszületett az Autobest idei eredménye, pontosabban kiosztották 2018 legjobb ár/érték arányú autójának címét. Hazánk egyik szakújságírója, Szécsényi Gábor is a fődíjat érdemlő Citroën C3 Aircrossnak ítélte meg a legtöbb pontot, ami az összesítést tekintve 1423-mal lett az első helyezett. Ezzel mondhatjuk, hogy a zsűri szerint a legjobb vétel Európa számára a Citroën stílusos újdonsága, ám az Autobest döntőjébe, több SUV is bejutott. A második helyezett épp a szintén már PSA termék Opel Grandland X lett 1302 ponttal, de a Volkswaegn T-Roc, a Ford Fiesta, a Seat Ibiza és a Honda Civic is versenyben volt.
Hirdetés

Több díjat is átadnak ilyenkor, az Év Embere (Manbest) például Li Shufu lett. Ha még nem ismerik, ideje megismerni, hiszen az ő irányítása alatt szerezte meg a Geely többek között a Volvót, a Protont, a Lotust, a London Taxit, meg még jó pár apróbb vállalatot is, amik nagyra nőhetnek a segítsége által. Az autóipar Best díját a Jaguar Land Rover szerezte, az Év Sportolója pedig a a Porsche Le Mans-i versenyprogramjának alelnöke, Fritz Enzinger lett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?