Genfben debütálhat az Alpina B7 

Akár már márciusban láthatjuk az új Alpina B7-et

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jól haladnak a munkálatok a németeknél, valószínűleg a Genfi Autószalonra el is készül újdonsült modelljével az Alpina. Jön a 600 lóerős 7-es!


Az Alpina B7 bivalyerős luxus zászlóshajóról már a hónap elején kiderült, hogy az új 7-es BMW alapjain hamarosan érkezik az új. A BMW Blog nem hivatalos információk alapján azt pletykálja, hogy akár a Genfi Autószalonon is bemutatkozhat. A legfrissebb jelentések szerint most is a 750i 4,4 literes V8-asa lesz az alap, amelyből 600 lóerőt és 800 Nm-t hoznak majd ki. A korábbi modellhez képest ez jelentős előrelépés, mivel az 560 lóerőt és 730 Nm-t mozgósított, mellyel 4,3 másodperc alatt gyorsult 0-ról 100 km/órára, végsebessége pedig 312 km/óra volt.
Hirdetés

Az új B7 a százas sprintet várhatóan 4 másodperc körül fogja teljesíteni. Elérhető lesz hátsó- és összkerékhajtással, valamint alap és hosszú tengelytávú kivitelben is. A külső is módosul, ahogy ezt korábban már megszokhattuk. Többküllős felnik, sportosabb lökhárítók, és egy légterelő is helyet kap majd csomagtartó fedélen.
Az Alpina mindeközben egy sikeres 2015-ös évről számolt be, amely során több mint 1600 autót értékesítettek. A legkelendőbb a B3 és D3 modellek voltak, ezekből összesen 500 darab talált gazdára, míg az XD3-ból 248 példány kelt el.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?