Ilyen lesz az Alfa Romeo új SUV-ja?

Alfa Romeo Tonale - egy ifjú dizájner elképzelése alapján

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még a Genfi Autószalonon mutatták be márciusban az Alfa Romeo Tonale tanulmányautót, ám azóta nagy a csend körülötte. De van, aki nem tétlenkedett.

Hiába nagy a csend körülötte, szinte biztosra vehető, hogy egy SUV lesz az Alfa Romeo következő nagy dobása, hiszen a piacon most egy ilyen típussal lehet tarolni. Szóval a háttérben biztos gőzerővel folyik a munka, hogy a Stelviónál kisebb, kompakt szabadidő-autó már 2020-ban megjelenhessen az utcákon. A Tonale tanulmány ezt az autót vetítette előre a Genfi Autószalonon, ám nem sokat árultak el róla azon kívül, amit amúgy is lát a vérbeli autóőrült. Nevezetesen, hogy a Montreal, a GTV, az SZ és a Brera vonalai ihlették az újdonságot.
Hirdetés
Szerencsére egy 18 éves olasz srác nem bírta türelemmel és megrajzolta, hogy szerinte milyen lesz a szériaérett változat, és ezt igencsak jó érzékkel tette. Az INDAV Design néven futó Facebook oldalán közzétett virtuális rajzokon tényleg a tanulmányautóra épülő, ám annál kicsit visszafogottabb masina köszön ránk. Nagyobbra cserélte a fényszórókat, ködfényeket applikált az alsó hűtőrácsokba, megszokott visszapillantókra cserélte a tanulmányautó kamerás megoldását, illetve az első ajtók rejtett kilincseitől is megszabadult. Hátul szintén nagyobbakra és szériaközelibbnek látszóra cserélte a lámpákat, illetve a hátsó lökhárítóba is jutott belőlük, ahogy a kipufogóvégeket is szokványosabbra rajzolta. Igazából ez így akár mehetne is a sorozatgyártásba, ugye egyetértetek?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?