Rejtőzködő sportkombi

Amikor még nem villanyhajtású sportautókban gondolkodott a Volvo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Petrolicious csapatának legújabb fogása egy Volvo 850 R. Egy igazi rejtőzködő fenevad!


Sleeper: tehát egy olyan masina, amelynek valódi erejéről nagyon kevés jel árulkodik. Hétköznapi autónak tűnik, ám valójában sportos gép, egy báránybőrbe bújt farkas. Pont ilyen a Petrolicious legújabb videójában szereplő Volvo 850 R kombi, amelyre Franciaorszgában akadtak rá. Hadrien Le Flanchec, a tulajdonos ódákat zeng az autóról. Kiemeli a motor különlegességét, hiszen az öthengeres turbómotor ritka egy kombiban. Sőt, nemhogy egy kombiban, hanem az egész piacot tekintve is.
Hirdetés

Dicséretet kap még az Alcantarával gazdagon borított utastér és a videóból az is kiderül, hogy a tulaj ki is használja a hatalmas csomagteret. Emellett mesél a több, mint 2000 kilométeres utazásról is, ahogy Svédországból Párizsba hajtottak vele, érintve a Nordschleifét is a móka kedvéért. Persze, ha már szóba jött egy versenypálya, érdemes felidézni azt is, hogy a Brit Túraautó Bajnokságban is szerepeltek a Volvo kombik az 1990-es években, sőt azóta is legendának számítanak. Bár a versenyautókban nem ugyanaz a motor szolgált, mint az alábbi videóban látható 1996-os példányban. Ha még nem ismeritek a Petrolicious videóit, akkor most szánjatok rá öt percet, hogy megnézitek. Érdemes!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?